Sfeervol Boshuis midden in Kroondomein Het Loo in Emst.

Bekijk beschikbaarheid

Huurvoorwaarden en huisregels Boshuis de Sperwer


Huurprijzen 

Alle huurprijzen zijn inclusief toeristenbelasting, gas, elektra, water, maar exclusief beddengoed,  huisdieren, schoonmaakkosten, handdoeken, hand en theedoeken. 

Huurperiode 

Alle huurprijzen zijn in Euro’s en per te kiezen periode. De dag begint om 14.00 uur en eindigt op de  laatst geboekte dag om 11.00 uur. Men kan geen aanspraak maken op de accommodatie buiten de  aangegeven uren. 

Bevestiging en Betaling 

De boekingsaanvraag wordt door ons in ons boekingssysteem gecontroleerd. Indien deze aanvraag  akkoord bevonden is wordt deze per mail bevestigd. Uiterlijk 7 dagen na bevestigingsdatum dient  een aanbetaling van € 100,- op ons bankrekeningnummer te zijn bijgeschreven. Het overige bedrag  dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode te worden bijgeschreven op ons  bankrekeningnummer. Bij een boeking binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient de  gehele betaling binnen 7 dagen na bevestiging ineens te worden voldaan, maar uiterlijk voor aanvang  van de huurperiode. Indien u zich niet aan deze afspraak houdt, kunt u geen rechten doen gelden. U  loopt dus het risico dat uw geboekte vakantiewoning dan niet meer beschikbaar is. 

Annulering 

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de boeker de volgende annuleringskosten  verschuldigd: 

A. bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode, 50% van de bevestiging. B. bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode, 100% van de bevestiging. C. Mochten we de woning alsnog kunnen verhuren tegen hetzelfde bedrag, dan ontvangt u uw   gehele huursom van ons retour. 

D. Bij voortijdige beëindiging van het verblijf blijft de boeker het volledige huurbedrag verschuldigd. 

Sleuteluitgifte en teruggave 

Voor aankomst ontvangt u van ons per email een code voor het openen van het sleutelkastje. In het  sleutelkastje vindt u de sleutel. Bij vertrek dient u de sleutel terug te plaatsen in het sleutelkastje.  Hiervoor gebruikt u weer dezelfde code. 

Afval scheiden 

Bij de ingang van het park staan 2 containers. Eén container voor restafval (huisvuil en plastic) en een  container voor glas. Voor beide containers heeft u de containersleutel nodig, de sleutel (nummer 57)  zit aan de reservesleutelbos, welke zich in het middelste mandje bevindt naast de eettafel. Het overige afval zoals bijv. groen afval, grof afval, kleding, chemicaliën, drukhouders, spuitbussen  e.d. moet zelf worden afgevoerd naar containers in omliggende dorpen of naar een milieupark. 

Parkeren 

Op eigen terrein zijn 1 parkeerplaats. 

Wat te doen bij brand: 

Bel 112 

In de leuken hangt een brandblusser

Waarschuw uw huisgenoten 

Hou deuren en ramen gesloten. 

Schade 

Mocht u na aankomst in de woning een schade of tekortkoming ontdekken, maakt u ons er dan  direct opmerkzaam op. Indien tijdens uw verblijf schade of tekortkomingen ontstaan, meld het ons  dan zo snel mogelijk. Eventuele acties kunnen dan direct genomen worden. 

Borg 

Met het bedrag van de waarborgsom wordt na de huurperiode eventueel door de huurder  veroorzaakte schade c.q. andere tekortkomingen verrekend. Zodra we hebben geconstateerd dat het  gehuurde goed compleet, onbeschadigd en schoon is achtergelaten, wordt de borg teruggestort op  uw rekening. 

Onder- en doorverhuur zijn nadrukkelijk verboden. U dient zich strikt te houden aan het maximaal  aantal personen (6). 

Accommodatie voor kinderen 

In onze woning staat een campingbedje en een kinderstoel. Deken en bedlinnen voor het  campingbedje dienen zelf mee genomen te worden.  

Verplaatsen van meubelen 

Het verplaatsen van kasten, bedden, evenals geluids- of televisieapparatuur of het mee naar buiten  nemen van enige inventaris, is uitdrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming. 

Huisdieren 

Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan. 

Honden: 

Wij vertrouwen erop dat uw hond in de mand of bench ligt. Indien uw hond thuis gewend is op de  bank of een stoel te liggen, dan heeft u natuurlijk netjes uw plaid bij u. Uw hond mag absoluut niet in  de slaapkamers komen! Als uw hond niet alleen kan blijven en dit kenbaar maakt door te janken of te  blaffen dan laat u uw hond niet alleen. De andere mensen op het park zijn er ook om te genieten. U  laat uw hond uit buiten het park. In Bospark de Vliegden mag uw hond nooit loslopen, ook uw lieve  aardige hond niet en ook niet als het rustig is op het park. De hondenpoep ruimt u natuurlijk netjes  op. In de tuin van het Boshuis mag uw hond lekker rond snuffelen! Op de laatste dag van uw verblijf  controleert u de tuin even op hondenpoep. 

Katten: 

U heeft natuurlijk uw kattenbak bij u. Graag een plaid op de bank of stoel als uw kat daar ligt. Uw kat  mag absoluut niet in de slaapkamers komen! 

Gasbarbecue 

De gasbarbecue staat buiten tegen de wand van het huis. Voor u de barbecue gaat gebruiken deze  eerst van het huis afzetten. Natuurlijk maakt u de barbecue netjes schoon en plaatst u hem terug  met de hoes er overheen.

Deuren en ramen 

Als u de buitendeuren op slot wilt doen, graag eerst de klink geheel naar boven draaien tot het niet  verder gaat, loslaten en u kunt de sleutel omdraaien. Controleer s.v.p. altijd of de deur ook echt op  slot zit. Als u het huis verlaat altijd de deuren op slot doen. 

Alle ramen zijn kiep- en draairamen. De klink helemaal naar boven is kiep. De klink een kwart is  geheel open. Laat de ramen nooit geheel open staan als u niet aanwezig bent! 

Roken 

Roken in huis is niet toegestaan. 

Teruggaaf woning 

Op de dag van vertrek dient u uw vakantiewoning om 11.00 uur ontruimd te hebben.  Graag voor u vertrekt het huisvuil met plastic in een afgesloten zak en eventuele lege flessen in de  daarvoor aanwezige containers (zie begin van het park) deponeren. Op beide containers zit een slot,  de sleutel (nummer 57) zit aan de reservesleutel, welke zich in het middelste mandje bevindt naast  de eettafel. De reservesleutel met afvalcontainersleutel graag weer in het middelste mandje  plaatsen. Kamerthermostaat graag terug zetten naar 15 graden.  

Indien u beddengoed gehuurd heeft, het beddengoed graag afhalen en in de wasmand in de berging  plaatsen. 

Gasfornuis en aanrecht dienen schoon achter gelaten te worden. 

Vergeet niet de barbecue en vuurkorf schoon te maken als u deze heeft gebruikt. Afwasmachine uitzetten en ontruimen. 

Alle lampen mogen uit. Graag zowel binnen als buiten. 

Wilt u zo vriendelijk zijn om de map met instructies weer op de eetkamertafel neer te leggen? 

Gebruikte poetsdoekjes, badmat en eventueel gehuurd beddengoed mag u in de berging in de  wasmand achterlaten. 

Controleer buiten of alle deuren en ramen dicht zijn! Ook van de schuur! 

Kijkt u nog even of er geen hondenpoep in de tuin ligt? 

Na het afsluiten van het Boshuis graag de huissleutel in het sleutelkastje deponeren. U kunt  weer gebruik maken van dezelfde code als bij aankomst. 

Aansprakelijkheid verhuurder 

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade die is  ontstaan tijdens het verblijf in de woning, behalve wanneer dit het gevolg is van een grove  tekortkoming, die hem is aan te rekenen. De verhuurder heeft het recht om gedurende de  verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren.

Gebruik je riool goed. Urine, ontlasting, gewoon toiletpapier en (af)waswater mogen het riool in. Niet  in het riool horen dus: (frituur)olie, vet, schoonmaakdoekjes, kattenbak korrels, verfresten of andere  chemicaliën, textiel. Zij kunnen verstoppingen veroorzaken.